2014. február 3., hétfő

Blogajánló!

Hey Ho!

Most egy blogajánlássál érkeztem hozzátok, amiről máris itt egy rövidke leírás arról, hogy miről is szól a történet:

Amelynek az alapötletét, A Szent Johanna Gimi könyv sorozat adta, de megszeretnék nyugtatni mindenkit, hogy ez a történet nem a Leiner Laura könyvének a másolata, avagy a módosítása. Csak egy hozzá hasonló témájú és korú történet. 
Ha nincs ellenedre, egy Gimi történet, akkor itt a helyed! Azt nem garantálom, hogy megüti -e a Szent Johanna Gimi sorozatot, de nem is ez a cél. A célom az, hogy mint magamat, mint titeket is, megörvendeztethessem egy hasonló kaliberű történettel. 

Jóban – rosszban, mindig együtt ( Avalon Gimi )

Egy aprócska kisváros, ahol szinte mindenki ismer mindenkit. Egy gimnázium, amely a városról kapta a nevét. Egy osztály, amely kitűnik a többi osztály közül. Egy osztály, amely – egy új diák érkezése -, során összeszokott, és összetartó lesz...
Mások erre az osztályra, irigykedve, avagy lenézően tekint – de csak mert, mindenki ennek az osztálynak a részese szeretne lenni -.
Barátok... szerelmek... veszekedések... és még a kicsapások is veszélyeztethetik az osztályt, de mégis mindenben kiállnak egymás mellett, mert ez a történet, nem is szól most másról, mint: Jóban – rosszban, mindig együtt... Avalon Gimi.



Remélem, hogy tetszeni fog majd nektek, és olvasni fogjátok majd. :)

A következő fejezetet, pedig napokon belül hozni is fogom majd, szerencsére az eleje már megvan, így már nem sok kell ahhoz, hogy kész legyek a fejivel. ;)
Addig is, további szép és kellemes estét, és hetet mindenkinek!


Dotty

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése