2014. július 18., péntek

Sorry...+ Új blog!



Sziasztok!

Megértem, hogyha ezután a bejegyzés után utálni fogtok. Bevallom, én is saját magamat, egy kicsit.
De, ahogyan már korábban, úgy most is előjött ugyan az az érzés, hogy ezt én már nem szeretném tovább folytatni. Mármint ezt a történetet.
Igaz amikor másodjára is úgy döntöttem, hogy mégis folytatom ezt a történetet, és meg is írom, akkor tényleg úgy gondoltam, hogy menni fog.
De ahogyan telt az idő... már nem volt hozzá kedvem. Egyszerűen semmi kedvem már ehhez a történethez.
Az az érzésem, hogy már csak így is kínzom magam vele, hol ott már réges-rég tudom, hogy "már" nem akarom ezt a történetet megírni.
Így, hogy ne kínozzam magamat azzal, hogy szenvedjek a részek megírásával, és hogy titeket se azzal, hogy csak felesleges ígérgetésekbe bocsátkozzak, hogy ekkor - meg akkor jön a folytatás, vagy hogy egy hónapban egyetlen egy résszel jelentkezzek.... úgy döntöttem, hogy "végleges" ama elhatározásom, hogy ezt a történetet nem folytatom tovább. Ugyanis, már semmi hangulatom, sem pedig kedvem hozzá. Vhogy elvesztette az intenzitását, számomra.
Sajnálom.
De azt még jobban sajnálnám, ha csak továbbra is kínoznám magamat azzal, hogy csak ígérgetném az új részt, hol ott, sehol sincs. :$

Viszont, hogy ne maradjatok olvasni való nélkül, általam. Nyitottam egy új blogot, amelyen egy már korábban, általam megírt történet átírását/újabb változatát fogom majd feltüntetni! Új írói névvel: Samantha Carter-ként.

A történet címe: The Price of Love is - A szerelemnek ára van

Még egyszer tényleg, nagyon sajnálom, ezt a kialakult helyzetet, és őszinte bocsánatkéréssel tartozom nektek, a felesleges várakoztatásokért. :/

Samantha Carter
alias: Dóry

2 megjegyzés:

  1. Kaphatnék olvasói meghívót a blogodhoz? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Azért lett meghívós a blog, mert még egyetlen egy rész sincs fent.
      Még dolgozom rajta, ugyanis ennek az új blognak a története, egy már korábban általam megírt történetnek az átirata lesz majd.
      Amely, sokkal több munkát és odafigyelést igényel, mint ahogyan gondoltam.
      S sajnos, ezen a nyáron, nem volt időm dolgozni az átíráson, ezért még nagyon az elején vagyok.
      De ahogyan tudok, sietek vele.
      Ahogyan megvagyok vele, jelentkezni fogok és újra nyitva-tárom majd a blogot! :)

      Ölel, Samantha Carter

      Törlés